mkh_sikkertrafik_knallert_20120919_0356

Knallertkøreskolenventeliste

Tilmeldipå holdet"Knallert-Venteliste"

Ungdomsskoletilbydeundervisninnæstehelåremeikkskolerneferier.

Allkadeltageogså hvidhavanskelighedemelæsningddemestaundervisningeforegåvivideobillederHusameddeltiinstruktøredetteså vkahjælpdiundervisningen.

Indbeta48krviebankoverførsetiUngdomsskolenkontoReg.062kont434301964ellebenyMobilePay:19732

HustekstfelteaskrivelenavofødselsdatoNåvharegistrerediindbetalingtilmeldevdinæstledighold.

Kursegennemføremeteoraftene(tirsdagotorsdageopraktiskørsesamdepraktiskprøvpå weekenddageKursestrækkesiovecaemåned.
Vgørhvavkanfoafå dipå holofå sendundervisningsplaneuså hurtigsomuligtmehuspåader ogsåe1andrungedeskareageroagere!

På kurseskaduGennemføre8lektionerfærdselrelatereførsthjælpkursu(ovetdage)KursusbeviseegyldigeårGennemfør3lektionerundervisnin(inklafholdelsapraktiskøreprøve)Mødotidplanlagtundervisningsdageellerkadikkblivindstilletikøreprøven.

Bestå eteoretiskprøveindedepraktiskkøreprøveHvidikkbestårskadotinprøveDekoste20kr.agå tienprøveMedbringe egodkendpasfotoTjeevtdettlinkGyldigpafoto. løbeakursevidblivudsafonoglkortteoriprøverovekursetafslutninbedømmeecensookørelærerodkafærdetrafikkeudeat værtil farfodiseloandreKørekortesendedirekttidifrBorgerservice. Dkan trænknallerundervisningenforskelligelementeherLink:Klartilknallert
TeoriEllehallenEllevej 2Strøby Egede4600 KøgPraktisk kørselMotorgårdenIndustrive28465Hårlev.

Undervisere: rgVesterPeHenrikseoThomaNyberg

DfåmaioSMS´eoførstehjælpteori-okøredage.  Hadhuskeaopdaterdiprofihepå hjemmeside(mobilnr. og e-mail).

MisteddiknallertkørekortskadhenvendditiBorgerservice.
Husamedbringpasfoto120,-kroner.

Det gøres opmærksom på, at Stevns Kommune ikke tegner elevforsikringer.

Vigtigt: Tjek disse sider:

En ulovlig knallert kan koste dig dyrt

Sikker trafik

Gyldigt pasfoto (knallertkørekort foto)

Kære forældre/værge

Stevns kommune har ingen elevforsikring. Det betyder, at ungdomsskoleelever, herunder elever i knallertskolen, som er så uheldige at pådrage sig personskade (f.eks. tandskade eller andet) ikke er omfattet af en forsikring fra Stevns Kommunes side. Der henvises til at søge erstatning hos familiens egen ulykkesforsikring.

Vedr. skade på elevens egne ting henvises til familiens egen indbo/familieforsikring.

Forvolder en elev skade på en anden elevs ting henvises til skadevolders families indbo-/familieforsikring, som også dækker ansvar.