Dato:
30. apr 2020
Titel:

YEAH! VI ER I GANG!!! YEAH!

Tekst:

KONTROLLERET ÅBNING AF CROSS-TRÆNING FRA ONSDAG 29. APRIL 2020

Kære Cross-elev

På baggrund af seneste information og anbefalinger fra DIF, DMU og myndighederne vil Ungstevns igangsætte en kontrolleret genåbning af vores Gross aktiviteter fra og med 29. april 2020. Det forudsættes, at myndighedernes generelle anbefaling om at holde afstand, begrænse den fysiske kontakt mest muligt og sikre god hygiejne overholdes. Ligeledes gælder det, at personer med symptomer på sygdom og helbredsmæssige svækkelser ikke kan deltage. Sidst - men ikke mindst - er det vigtigt, at; ”vi tager ansvar for andre end os selv” og alle bruger den sunde fornuft og sikrer den generelle sundhed.

Ungstevns vil inden åbning forberede følgende punkter:

Motorgårdens faciliteter

• Der er mulighed for håndvask og håndsprit flere steder på pladsen.
  • Der er ikke adgang til området for personer, som ikke er involveret i Cross-aktiviteten
  • Skilte med ”Adgang Forbudt for Uvedkommende” opsættes på porten.
  • Omklædning foregår uden for eller hjemmefra og de almindelige samlingssteder mv. etableres ikke. Vi holder afstand!
  • Der er ingen pølsespisning efter træningen. Når maskiner og grej er vasket og efterset - tager vi hjem.
  • Redskaber, faste installationer, flag, remedier o. lign., anvendes ikke af flere deltagere – og kun efter anvisning af Brian og Christian.

Træningen

• Rytterområdet indrettes således, at det sikres, at der er min. 2 meter mellem de enkelte crossmaskiner
  • Sæde og håndtag af sprittes ved kørerskift

Antal kørere

• Max.16 kørere i løbet af hele cross-træningen/eftermiddagen. Det er ikke muligt at have en ven/veninde med. Hvis en ny kører ønsker at se aktiviteten an, skal dette aftales med Brian (mob. 23102970).
  • Alle; instruktører og elever hjælper med til at man ikke grupperer sig (skaber en ”forsamling”)

Ungstevns er ansvarlig for, at der ikke kommer flere end 16 kørere, at kørerne/eleverne ikke grupperer sig, og holder afstand (2 meter)

Fakta
For Ungstevns er det afgørende, at krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. De indebærer blandt andet:

• At man ikke må samles flere end 10 personer.
  • At man skal holde en afstand på 2 meter til andre personer.
  • At man er særlig opmærksom på håndhygiejne – håndsprit bruges, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe.
  • At host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.
  • At man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Mvh.

Brian (leder af crossholdet) og Bjarne (Ungdomsskoleleder)