Dato:

SNEAK PEEK - SKITUREN 2020

Tekst:

Sneak peek Skituren 2020_ 1

Sneak peek, info og mulighed for early

bird-tilmelding til SKITUREN ´20

Ungstevns´ Skiteam er tilbage fra deres sommerferier – og arbejder nu på kommende skiturs program. Et program der både matcher dig, der ikke har været med før - og dig, der har været med på skituren og allerede nu ved, at ”jeg skal med igen!”

Dette lille smugkig på skituren 2020 følges op af to møder. Din deltagelse på det møde - der matcher dig, giver mulighed for early bird-tilmelding – og dermed sikkerhed for, at du ikke lander på den venteliste, der med garanti bliver oprettet umiddelbart efter, at den officielle tilmelding skydes i gang søndag den 1. september 2019.

Skiturens samlede program ser således ud:

Måned  HvornårHvad  Hvem

Torsdag d. 22/8 Kl. 19.00-20.00INFO-møde for nye elever 1. gangs deltagere
Torsdag d. 22/8 Kl. 20.00-21.00Ski Formøde med ”gamle” elever Deltaget før
 SeptemberSøndag d. 1/9Åben for tilmelding Alle
 OktoberSøndag d. 6/10 Kl. 10.00-13.00Opstart på selvtræning og forberedelse (SOF) SOF kickstartes med en 3 timers event d. 6/10

Indholdet vil være at samle ski holdet og have fokus på teambuilding og intro til selvtræning.
 Alle
 NovemberTorsdag d. 21/11 Kl. 19.00 -21.00INFO-møde for skielever og forældreSkielever og forældre
 December  SOF Alle
 JanuarTorsdag d. 9.-16.-23. og 30/1 Kl. 19.00- 21.00 Før-skitræning Alle
 FebruarTorsdag d. 6/2 Tid; 19.00- 21.00 Før-skitræning Alle
Fredag d. 14/2 til søndag d. 23/2 Skituren 2020 Skiholdet 2020

INFO-møde for nye elever

Overvejer du, om du skal tilmelde dig? – eller er du bare helt sikker!

Mødet er for alle ”nye” Ungstevns skielever og handler selvfølgelig om, hvor vi skal hen, hvornår og hvem der er med (ledere, instruktører og elever)

Men især om - hvordan du kan forberede dig fysisk, mentalt og praktisk til Ungstevns Skitur. Og så handler mødet om forventninger: Dine forventninger til skituren – og skiturens forventninger til dig … Er der et match?

Ski Formøde med ”gamle” elever

Det kræver indsigt og engagement at pille ved en tur, der har været en succes 33 år i streg. På mødet drøfter vi sammen; traditioner og nytænkning. Hvad der er godt, hvad er vigtigt, hvad må aldrig ændres! Og hvor kan der udvikles!

Du får et indblik i hvordan Ungstevns skitur tilrettelægges og gennemføres. Om den handlekraft der afkræves af alle omkring turen – ikke mindst eller især af elever, der er med for 2.,3. eller 4. gang.

Jeppe og Louise (Skiturens lederteam)