Dato:
12. okt 2019
Titel:

VILDMARKSTUR TIL SLOVENIEN

Tekst:

Jeg skal med bag vandfaldet!Slovenien i efterårsferien

Vildmarkstur til Slovenien i efterårsferien

vandfald slovenien

Deltagerpris kr. 2.000,-

Via en bankoverførsel til Ungdomsskolens konto: Reg 0629 konto 4343019645 - eller benyt Mobilpay 19732


TILMELD DIG HER


  • Onsdag 9/10, kl. 19.00-20.30: INFO-møde i Ellehallen. Pakning af bus m.m.
  • Lørdag 12/10, kl. 19.00: Afgang fra Ellehallen (Pakkeliste mm. mailes ud)
  • Lørdag 19/10 (aften): Hjemkomst til Ellehallen (Vi overnatter i Berlin på vejen hjem)


Dine forældre har aldrig været der -BAG VANDFALDET


De har heller aldrig vandret mod toppen af det bjerg! Bivuakeret i skumringen for om morgenen - at blive ramt af et brutalt knytnæveslag - over PANORAMAUDSIGTEN og OPLEVELSEN - at stå med foden på "3-lands grænsen"


HVOR GRÆNSERNE MELLEM SLOVENIEN, ITALIEN OG ØSTRIG MØDES


Dine forældre tror heller ikke rigtigt på, at du kan klare turen til toppen: Rygsækkens vægt, sveden i øjnene, stigningsprocenterne og smerten fra vablerne. Det skal nok knække dig, men DU KAN OG DU GØR DET!


Du har overskrud til - inden nedstigningen, at kaste et sidste blik hen over bjergryggen mod Hohe Tauern - det højeste alpine område i Østrig, hvor bl.a. Saalbach-Hinterglemm ligger og en helt anden tur måske venter dig. En tur - der nok har meget i sig - men det  er en hel anden kulisse - ikke så malerisk som denne, der fører dig og holdet itl Sloveniens længste flods udspring, Sava floden, hvor vi fylder vores flasker - inden vi fortsætter mod turens største oplevelse! Nej ikke oplevelse - UDFORDRING: 1 adrenalin-pumpe 2. VIA FERRATA RUTER. eN "vIA fERRATA" er en markeret rute. Man bevæger sig op/ned af et bjerg. Vejen er sikret med sålwire, således man v.h.a. en sele og karabinhager kan hægte sig fast. 


LÆS MERE HER


VIA FERRATA, BAG VANDFALDET og ind under huden på dig selv. Den bedste tur til at lære dig om dig selv. HVor meget du faktisk kan klare ...., alene og sammen med andre robuste unge fra VILDMARKSHOLDET!