Arrangement:

A.Knallert-Venteliste

Knallertkøreskolens venteliste

Tilmeld dig på holdet: "Knallert-Venteliste"

Ungdomsskolen tilbyder undervisning næsten hele året - men ikke i skolernes ferier.
Alle kan deltage, også hvis du har vanskeligheder med læsning, da det meste af undervisningen foregår via video og billeder.
Husk at meddele til instruktøren dette, så vi kan hjælpe dig i undervisningen.

Indbetal 480 kr. via en bankoverførsel til Ungdomsskolens konto: Reg. 0629 konto 4343 019 645 - eller benyt MobilePay: 19732
Husk i tekstfeltet at skrive elevnavn og fødselsdato.
Når vi har registreret din indbetaling, tilmelder vi dig næste ledige hold.
Kurset gennemføres med teoriaftener (tirsdage og torsdage) og praktisk kørsel samt den praktiske prøve på weekenddage. Kurset strækker sig over ca. en måned.
Vi gør, hvad vi kan, for at få dig på hold og få sendt undervisningsplanen ud så hurtigt som muligt, men husk på, at der - ud over dig er 11 andre unge, der skal reagere og agere!

På kurset skal du:
Gennemføre et 8 lektioners færdselsrelateret førstehjælpskursus (over to dage). Kursusbeviset er gyldigt i et år.
Gennemføre 30 lektioners undervisning (inkl. afholdelse af praktisk køreprøve).
Møde op til de planlagte undervisningsdage, ellers kan du ikke blive indstillet til køreprøven.
Bestå en teoretisk prøve, inden den praktiske køreprøve. Hvis du ikke består, skal du op til ny prøve. Det koster 200 kr. at gå til en ny prøve.
Medbringe et godkendt pasfoto. Tjek evt. dette link: Gyldigt pasfoto

I løbet af kurset vil du blive udsat for nogle korte teoriprøver, og ved kursets afslutning bedømmer en censor og kørelærer, om du kan færdes i trafikken uden at være til fare for dig selv og andre.
Kørekortet sendes direkte til dig fra Borgerservice

Du kan træne knallertundervisningens forskellige elementer her: Link: Klar til knallert

Teori:
Ellehallen, Ellevej 2, Strøby Egede, 4600 Køge

Praktisk kørsel:
Motorgården, Industrivej 28, 4652 Hårlev.

Undervisere:
Børge Vester, Per Henriksen og Thomas Nyberg

!! Du får mail og SMS´er om førstehjælp, teori- og køredage.
!!! Har du husket at opdatere din profil her på hjemmesiden (mob. og e-mail).

Mister du dit knallertkørekort, skal du henvende dig til Borgerservice på rådhuset, hvor du kan bestille et nyt. Husk at medbringe pasfoto og 120,- kroner.

Det gøres opmærksom på, at Stevns Kommune ikke tegner elevforsikringer

enrollmentText:
Status:Tilmelding
  1. Ugedag:
    Tirsdag, Torsdag, Lørdag, Søndag
  2. Tidspunkt:
  3. Sted:
    Motorgården
  4. Adresse:
    Industrivej 28, 4652 Hårlev
  5. Kategori:
    Knallerthold