Arrangement:

Nye Veje 2021

Nye veje 2021
Nye veje: En camp, der strækker sig over 4 dage, hvor der intensivt arbejdes med personlige, sociale og praksisfaglige kompetencer på tværs af fællesskaber. Der arbejdes med samarbejdsøvelser, teambuilding, det personlige fokus og faglige øvelser i en praksisfaglig kontekst. Alt handler om at være klar til ”opgaven” og kunne optimere efterfølgende. Derfor arbejders der hele tiden ud fra en forberedelses-, en gennemførelses- og en evalueringsfase. Campen har en efterskolelignende form, hvor struktur og vedholdenhed er nøgleord, når der skal bydes ind på den lange bane.
Målgruppen: Elever på 8. årgang, som er vurderet ”ikke uddannelsesparate”, og som er motiverede og har potentiale til at blive det. Eleverne rekrutteres fra kommunens tre folkeskoler.
Lokation: I nærheden af Præstø.
Antal pladser: 40
enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 6-3-2021
  1. Start:
    05. apr 2021
  2. Slut:
    08. apr 2021
  3. Aldersgrænse:
  4. Klassetrin:
  5. Kategori:
    Personlig udvikling
  6. ID: