Arrangement:

London i påsken

London is calling!


Nu kan vi endelig igen rejse, og i påsken har du nu muligheden for en enestående tur til London - Englands hovedstad. London byder på mange kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder, som hver især er super interessante. Du vil på denne tur fx se:

The Tower of London, Parlamentet, Buckingham Palads, Tower Bridge, Camden Marked, Oxford Street, Hyde Park og Westminster Abbey, som blot er et udpluk af de mange spændende attraktioner, som du stifter bekendtskab med, og selvfølgelig får du også tid til at shoppe og hygge med vennerne

Vi stræber efter at bo centralt i byen, så de fleste af attraktionerne kan nås til fods eller med metro.

Tilmeldingsfrist til denne fantastiske tur er den 12. oktober. Forvent afrejse med fly den 8. april og hjemkomst den 13. april. De eksakte datoer og tidspunkter tilgår, når flyrejsen er booket.

Umiddelbart efter udløb af tilmeldingsfristen vil tilmeldte elever få et infobrev med praktiske informationer.

Deltagerpris: 4500,- kr. som dækker alt, undtagen frokoster og lommepenge. Det fulde beløb betales ikke med det samme, men der opkræves et depositum på 2000,- kr. umiddelbart efter tilmeldingsfristen - Det resterende beløb betales først til marts. Bliver turen aflyst tilbagebetales pengene naturligvis.

Ledere på turen: Henriette og Christina
enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 12-10-2021
 1. Aldersgrænse:
  Nej
 2. Klassetrin:
  Ingen krav
 3. Kategori:
  N/A
 4. ID:
  L-1
 5. Antal pladser ledige:
  2
 6. Pris:
  -
 7. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Christina Dollerup
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: