Arrangement:

Påsketur til Paris

Påsketur til Paris


I påsken har du nu muligheden for en enestående tur til ”byernes by” Paris - Frankrigs hovedstad. Paris er et overflødighedshorn af tilbud på kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder, som hver især er super interessante. Du vil på denne tur fx se:

Notre Dame, Eiffeltårnet, Invalidekirken, Triumfbuen og Versailles. Paris er nem at finde rundt i, og byens metro har siden år 1900 bundet de mange seværdigheder sammen til glæde for lokale og turister. Metroen er faktisk en oplevelse i sig selv, når man veksler mellem kvartererne. Du får selvfølgelig også tid til at shoppe og hygge med vennerne, og her er Paris fantastisk med sine modehuse, caféer og parker.

Vi stræber efter at bo centralt i byen, så de fleste af attraktionerne kan nås til fods eller med metro.

Tilmeldingsfrist til denne fantastiske tur er den 15. september. Forvent afrejse med fly den 31. marts 2023 og hjemkomst den 5. april 2023. De eksakte datoer og tidspunkter tilgår, når flyrejsen er booket.

Umiddelbart efter udløb af tilmeldingsfristen vil tilmeldte elever få et infobrev med praktiske informationer.

Deltagerpris: 4500,- kr. som dækker alt, undtagen frokoster og lommepenge. Det fulde beløb betales ikke med det samme, men der opkræves et depositum på 2000,- kr. umiddelbart efter tilmeldingsfristen - Det resterende beløb betales først til marts. Bliver turen aflyst tilbagebetales pengene naturligvis.

Ledere på turen: Henriette og Christina
enrollmentText:
Status:Holdet er fyldt
 1. Aldersgrænse:
  Ja (14-18 år)
 2. Klassetrin:
  Fra 7.-9. klasse
 3. Kategori:
  N/A
 4. ID:
  R-4
 5. Antal pladser ledige:
  0
 6. Pris:
  -
 7. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Christina Dollerup
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse:
Henriette Bøgeskov Holmgaard
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: