Arrangement:

Radio/podcast

Ungdomsredaktionen

Har du lyst til at lave radio om unge på Stevns?

På radio/podcast-holdet arbejder vi som en redaktion, der undersøger ungdomslivet på Stevns. Vi lærer at optage, interviewe, lydbearbejde og klippe små historier, der kan høres i vores lyttebiograf eller på ungdomsskolens hjemmeside.

Vi skaber sammen et hold af nysgerrige ungdomsreportere, der laver historier om det, som vi finder spændende. Vi kunne følge en talentfuld musiker, som drømmer om at vinde en musikkonkurrence, danseren der øver sig på sin soloforestilling eller pigen, som synes det er svært at blive en del af det sociale liv på gymnasiet. Vi lærer kort sagt at producere alt fra intime interviews om eksamensskræk til vilde reportager om motocross, hvor motorcyklernes buldrende larm mixes med interviews og musik til sej radio.

Holdet er både for dig, der muligvis drømmer om at blive journalist og dig, der blot tænker, at det kunne være sjovt at prøve at producere radio.

Underviser er journalist Kasper Søegaard, som blandt andet har produceret radio for DR, Radio 24Syv, ThirdEar og undervist i radioproduktion.
enrollmentText:
Status:Tilmelding
  1. Sted:
    Strøbyskolen
  2. Aldersgrænse:
    Ja (12-18 år)
  3. Klassetrin:
    Fra 7.-10. klasse
  4. Adresse:
    Lendrumvej 3-7, 4671 Strøby
  5. Kategori:
    Personlig udvikling