Arrangement:

Brætspil

Brætspilscafé

Sted: Munkegården
Tid: Onsdag kl. 18.30-21.30
Instruktør: Mads Barkman Petersen

Tag dine venner med eller kom alene og lær nye mennesker at kende, imens du spiller sjove, spændende og udfordrende brætspil.

På brætspilscaféen kan du få lov at lægge lyserøde togskinner tværs over Nordamerika, sende dampdrevne raketter til Mars fyldt med snigmordere og sabotører, smadre Tokyo med en gigantisk kaninrobot eller forsøger at få prinsessens opmærksomhed med hemmelige kærestebreve.

Vi skal spille moderne brætspil og der er spil for alle. Uanset om du kan lægge en strategi for at besejre huletrolden med din elverbueskytte, er supergod til at se folk i øjnene, imens du lyver, så det driver, eller kan få dine medspillere til at samarbejde om at redde verden fra en pandemi langt værre end Corona.

Vi har spil, der udfordrer din evne til at se, hvordan andre tænker og giver dig mulighed at bruge sprog og billeder kreativt. I flere af spillene får du brug for din fantasi og evnen til at leve dig ind i en historie, der foregår langt fra vores verden. Der er spil du kan lære på 2 minutter og spille færdigt på et kvarter, mens andre spil har tykke regelbøger og kan tage dagevis at komme igennem.

Brætspil er kommet langt siden ludo og Matador. Kom og vær med! - Det bliver både sjovt, lærerigt og først og fremmest megahyggeligt!


enrollmentText:
Status:Tilmelding sluttede 31-1-2023
 1. Start:
  31. aug 2022
 2. Slut:
  26. apr 2023
 3. Ugedag:
  Onsdag
 4. Tidspunkt:
  18:30 - 21:30
 5. Sted:
  Munkegården
 6. Aldersgrænse:
  Ja (12-18 år)
 7. Klassetrin:
  Fra 7. klasse
 8. Adresse:
  Parkvej 1a, 4660 Store Heddinge
 9. Kategori:
  Personlig udvikling
 10. ID:
  SPIL1
 11. Pris:
  -
 12. Betaling kræves før indskrivning:
  Nej
Underviser:
Mads Barkman Petersen
Stilling:
Email:
Mobil:
Adresse: